Fontos neked. Fontos a munkád, fontos az álmod, fontos a célod. Igen, a gyermeked, a párod is fontos. Csak nem úgy. Nehezen tudod ezt megfogalmazni. Szeretnéd nekik szavakba önteni, jó lenne, ha tudnák, hogy azért, mert eltakarod az érzéseidet, mint a konyhai eszközeidet, attól még érzed azokat. Attól, hogy nem díszíted a konyhád, még a szíved díszes, ha rájuk gondolsz. Csak nem tudod, hogy kell megmutatni. Próbáltad régen- családban, kapcsolatokban – de sokszor csalódtál. Ezért úgy már nem akarod felfedni magad. Nem akarod a konyhaszekrényed tartalmát sem felfedni mások előtt, sőt úgy a legjobb, ha észre sem veszik, hogy van konyhád. A benned lévő szenvedélyt inkább az egyéni céljaidban éled meg. Azokban még nem csalódtál. Nem lehetne, hogy ez így maradjon? Nem lehetne, hogy ők egyszerűen tudják, hogy szereted őket, anélkül, hogy ezt kimutatnád?

Nem lehetne, hosszú távon biztosan nem.

A vészkiáltásnak is akkor van értelme, ha valahol valaki meghallja. Párkapcsolatban az a legjobb, ha a másik fél az. De ha egy női kiáltásra nem érkezik reakció, akkor az egyre halkabb lesz – viszont attól még a vészhelyzet megmarad. És abból valamerre mozdulni kell. Lehetőleg jobb irányba.

Türkizt választasz a hálószobába, tehát érzed már merre kell menned. Bár még nem látod, csak néha villan meg délibábként előtted, hogy hová is tartasz. De te belül érzed, hogy nem délibáb az, csak még menned kell, tenned kell, hogy elérd.

Vigyázz viszont, ne válj kőművessé – az férfi munka. Ne pakolj téglákat a hálószobád falára, ne pakolj téglákat a lelked köré.  Hagyd, hogy a türkiz áramlása, mint a tenger sodrása vigyen a szíved vágya után.

Demeter Anikó Térspecialista Radiesztéta - Fortuna Dekor

Kapcsolat Menü
Telefon: +36-20/3189-071
E-mail cím:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

GDPR

All contents - Összes tartalom Copyright © 2007 - 2018 | All Rights Reserved - Minden Jog Fenntartva! Demeter Anikó