• +36 20 3189 071
  • fortunadekor@fortunadekor.hu

BELSŐTÉR-RENDEZÉS, FORTUNA DEKOR MÓDSZER

HALLOTTAD MÁR EZEKET A KIFEJEZÉSEKET? TUDOD MIT TAKARNAK?
FENG SHUIT? AZT IS. ÉS MÉG SOK MINDEN MÁST:
LAKBERENDEZÉSI ISMERETEKET, NYUGATI TÉRRENDEZÉS PSZICHOLÓGIÁJÁT, ŐSI MAGYAR TÉRRENDEZÉST ÉS SORSELEMZÉST.
A FORTUNA DEKOR OKTATÁSI RENDSZERÉN BELÜL TE DÖNTÖD EL, MILYEN MÉLYSÉGBEN SZERETNÉD ELSAJÁTÍTANI.

Okleveles Képzés

Ha nem adod alább annál, hogy profi legyél, akkor neked a Belsőtér - rendező, feng shui tanácsadó levelező képzés az ideális. A több hónapos tanfolyam elvégzése nem egyszerű. De utána olyan tudás birtokában leszel, melyet életed nagyon sok területén tudsz kamatoztatni és nem utolsó sorban másoknak is tudsz segíteni. Ha a záróvizsga stresszét is bevállalod, még magyar és angol nyelvű oklevelet is kapsz, hogy dolgozhass.

Események

Események 2018 – nappali képzés.
Ilyen ritkán van, de ebben az évben indul, azt viszont nem tudni, legközelebb mikor fog. Háromhetente személyesen találkozunk Budapesten, hogy átadjam neked minden tudásom. No nem lesz ennyire laza a tanfolyam, mert online is kapsz majd tanulnivalót. Így áll össze egy igen tartalmas 9 hónap, ahol minden tudást megkapsz, amit a levelező tanfolyamon tanulók, de azon túl személyesen adom át neked az elmúlt 14 év gyakorlati tapasztalatát.

Otthonod Mestere Csomag

Ha úgy érzed, hogy tudsz a témáról annyit, amennyit szeretnél, csak egy kis technikai segítségre van szükséged, akkor neked az "Otthonom mestere" segédcsomag való. A csomag megrendelésével lakásod alaprajzára biztosan szakszerűen fog fölkerülni a bágua és a hiány-többlet területek is pontosan lesznek megállapítva.
Nem kell mást tenned, csak a megrendeléshez csatolnod az otthonod alaprajzát pdf vagy jpg formátumban, valamint egy pontos címet vagy egy pontosan meghatározott északi irányt. Megrendelésed után 5 napon belül postán megkapod tőlem életre szóló segédcsomagodat és már neki is láthatsz a munkának.

Demeter Anikó Térspecialista Radiesztéta - Fortuna Dekor

Telefon

+36-20/3189-071

All contents - Összes tartalom Copyright © 2007 - 2018 | All Rights Reserved - Minden Jog Fenntartva! Demeter Anikó