OktatásBELSŐTÉR- RENDEZÉS

Hallottad már ezt a kifejezést? Tudod mit takar?

Feng shuit? Azt is. És még sok minden mást: lakberendezési ismereteket, nyugati térrendezés pszichológiáját, ősi magyar térrendezést és sorselemzést.


A  Fortuna-Dekor Kft. oktatási rendszerén belül Te döntöd el, milyen mélységben szeretnéd elsajátítani.


1. Ha úgy érzed, hogy tudsz a témáról eleget, csak egy kis technikai segítségre van szükséged, akkor neked az "Otthonom mestere" segédcsomag való. A csomag megrendelésével lakásod alaprajzára biztosan szakszerűen fog fölkerülni a bágua és a hiány-többlet területek is pontosan lesznek megállapítva. Megrendelésed és a szükséges adatok elküldése után emailben megkapod tőlem életre szóló segédcsomagodat és már neki is láthatsz a munkának.


Az Otthonom mestere csomag bővebb leírását megtalálod itt. 


2. Ha nem szeretnél dolgozni ezen a területen, mégis otthonodat önállóan harmonikussá szeretnéd tenni, de a médiában és könyvekben kapott információk nem egyértelműek számodra, akkor neked a "Feng shui" csomag való. Ha azokat a főbb iránymutatásokat szeretnéd elsajátítani, amelyek segítségével mindenkori otthonod harmonikussá tudod tenni, akkor ezen villámképzés keretein belül megkapod azokat. Azt tudd, hogy nem válsz szakértővé a témában, de az alapismereteid (kicsit több is) meglesznek az otthoni kreatívkodáshoz. Egy öt héten át tartó villámtanfolyam segít neked ebben.


A Feng shui csomag bővebb leírását megtalálod itt.


3. Ha nem adod alább annál, hogy profi legyél, akkor neked a Belsőtér - rendező, feng shui tanácsadó levelező képzés az ideális. A Munkaügyi Központ által nyilvántartott több hónapos tanfolyam elvégzése nem egyszerű. De utána olyan tudás birtokában leszel, melyet életed nagyon sok területén tudsz kamatoztatni és nem utolsó sorban másoknak is tudsz segíteni. Ha a záróvizsga stresszét is bevállalod, még oklevelet is kapsz, hogy dolgozhass.


A levelező tanfolyam bővebb leírását megtalálod a itt.


BÁRMELYIK CSOMAGOT VÁLASZTOD IGAZ, HOGY UTAZÁSRA SEM PÉNZT, SEM IDŐT NEM KELL FORDÍTANOD, MERT ONLINE ELSAJÁTÍTHATOD AZT A TUDÁST, AMIT EGYRE TÖBBEN BIRTOKOLNAK!
 
Hirdetés