RadiesztéziaA Földet és a Világegyetemet összekötő erőtér - melyet összefoglaló néven földsugárzásoknak hívunk - befolyásolja az élőlények életfunkcióit. Tulajdonságaik szerint élettani hatásaik és egészségügyi kockázataik is változnak.


Általában elmondható, hogy az ártalmas földsugárzás-ok az immunrendszert, a természetes védekező mechanizmusokat gyengítik és terhelik tovább, melyek hiányában a betegségek megjelennek.


Tapasztalatok szerint a legyengült immunrendszerű ember betegségeinek nagy hányadánál észlelhető a földsugárzásokkal való kapcsolat. A károsító hatást a napi több órás sugárzási sávban történő tartózkodás eredményezi. Jellemző, hogy először csak jelek és kisebb betegségek észlelhetők, míg súlyosabb betegségek 6-7 év után alakulhatnak ki.


A radiesztézia által negatívnak tekintett terek emberi szervezetben megnyilvánuló formái: nehezen tudunk elaludni, és ha elalszunk, hamar felébredünk, egy sávba tartozó szervek megbetegedései és jelzései, fejfájás, idegesség, reumás fájdalmak, emésztőrendszer zavarai, általában a nem múló allergiás és krónikus panaszok.


Védekezni ezek ellen a káros sugárzástól mentes hely kijelölésével lehet, vagy amennyiben nincs rá mód szakember segítségével a sugárzási helyeket árnyékoló lapokkal semlegesíteni kell. Óva intek mindenkit a közhiedelemben elterjedt „árnyékolási technikák” (gyapjú, magvak, tükör, fólia...stb) alkalmazásától. Adott esetben több kárt is okozhatnak, mint az eredeti állapot. Az általam használt árnyékoló lapok időkorlát nélküliek és hatékonyságuk az árnyékolás után néhány hónappal biorezonanciás géppel is kimutatható.


2003 óta foglalkozom földsugárzás méréssel. Az eddig eltelt időben több száz otthon és több iroda földsugárzás mérését és szükség szerinti árnyékolását végeztem el.


A földsugárzásokat lengyel pálcával, míg az elektromos és mágneses váltakozó terek mérését erre alkalmas elektroszmog analizátorral mérem. Ezzel az 5 Hz és 2 kHz közötti frekvenciatartományban mérhető az elektromos és mágneses tér. Ebbe a mérési tartományba tartoznak a nagyfeszültségű távvezetékek, vasúti- és városi villamos vezetékek, valamint az otthonok elektromos berendezéseinek nagy része.


Az esetlegesen előforduló radioaktív sugárzást szintén műszerrel - Geiger-Müller számlálóval - mérem. A radioaktív háttérsugárzás mértéke egészséges körülmények között nem haladhatja meg az engedélyezett mértéket.Radiesztézia - Földsugárzást mérő eszközök


Mentés

 
Hirdetés