• Lehet, hogy te már sokszor láttál ilyen véleményoldalt, ők viszont már dolgoztak is velem együtt!
  És ők is innen indultak!

   

  Demeter Anikót szívből ajánlom mindazoknak, akik otthonukat hozzáértő segítséggel szeretnék kialakítani, berendezni. Megbízható, pontos, ötletes, kreatív, a megrendelőkkel rendkívül türelmes. Épülő házunk - feng-shui szerint is optimális - belső elrendezésének tervezéséhez vettük igénybe Anikó szakértelmét és nem csalódtunk! Elképzeléseinket formába öntötte,  a látványtervekkel folyamatosan segített a választásban. Köszönjük neki! 

  U. Renáta

   

  Anikó tudása hatalmas és sokrétű. Sok tanárhoz képest azonban Ő át is tudja adni, el is tudja magyarázni, ami tud. A tananyag felépítése is logikus és egymásra épülő, így a tanfolyam végéről visszatekintve hihetetlen, hogy ekkora mennyiségű anyagot képes az ember megtanulni. Szerencsére ehhez párosul Anikó személyisége, aki kedvességgel és dicsérve motivál, így önbizalom hiányában szenvedők vagy bizonytalanok is nyugodtan elkezdhetik, nem kell kisebbségi érzéstől tartania senkinek. Engem is ez lendített át pár holtponton. Persze a nyafogásra, hisztire vagy éppen a „majd én jól belemagyarázom az igazamat” mentalitásra harap, de úgy tudja helyre rakni az illetőt, hogy aztán tanuljunk is belőle. Ami nekem sokat jelentett még, hogy sok más infót is kaptam tőle, ami újabb tanuláshoz vezetett és kerekedik ki tőle az életem. Ezúton is köszönök mindent.

  Pető Dániel

   

  Kedves, megnyerő, empatikus, segítőkész, lelkiismeretes, együttműködő, korrekt, precíz, tud figyelni a kliens belső igényeire, ami a szavai mögött van. Kreatív, minden képessége meg van ahhoz, hogy egy harmonikus kapcsolat alakuljon ki a megrendelő és egy belsőépítész között lehetőség szerint kielégítve annak minden igényét a munkával kapcsolatban. Mindenkinek ajánlani tudom csak.

  Kriskó Mária

   

  2015-ben megvettem életem első saját otthonát, egy kicsi házat Pest megyében. Szerettem volna a legotthonosabb, legcsaládiasabb otthont kialakítani itt, amihez lakberendező segítségét kértem. Sokáig böngésztem a legkülönfélébb ajánlatok között a neten, amíg végül rátaláltam Anikó honlapjára. Tetszett az, hogy ajánlatait többféle szolgáltatási csomagban kínálja, árait nyíltan feltünteti. Elkészült egy látványterv, amelynek megvalósítását megkezdtük, és jelen pillanatban egy gyönyörű fürdőszobát és wc-t sikerült kialakítani, amelyet sokan megcsodáltak már. Jelenleg ez a házikó büszkesége. A látványterv alapján pénz jelenlétében folytatjuk az átalakítást :) Ezeken túl fontos volt az is, hogy a ház "energetikáját" megismerve tudjunk itt élni. Anikó ehhez is tudott segítséget nyújtani a feng shui művészetének alkalmazásával: a ház elhelyezkedése és a saját horoszkópom alapján egy elemzést kaptam, amit mindig használok, amikor bármilyen berendezési tárgyat vásárolok. Kérdésemmel bármikor fordulhatok Anikóhoz, kedves, korrekt választ és tanácsokat kapok. Áraiban, szolgáltatásaiban és kedvességben versenyképes bármely más  lakberendezővel vagy belsőépítésszel.

  Dr. Musil Andrea

   

  Kereskedőként megszoktam, hogy partnereim igénylik a minőségi termékeket és szolgáltatásokat, a pontos határidőt. Elvárják, hogy a gondolataikat is találjam ki!
  Mindezt versenyképes áron úgy, hogy hosszútávon a leg költség hatékonyabb megoldást kínáljuk.
  Demeter Anikót a weblapja alapján választottam ki. Elmondtam mit szeretnék és kellő információval kezdett munkájához. Az ígért határidőre hozta a terveket és profi módon oldotta meg a feladatot. Úgy éreztem, hogy üzletfilozófiánk közel áll egymáshoz, ami szimpatikus volt számomra!
  Egy üzlet akkor igazán sikeres, ha a VEVŐ visszatér!
  És lám, Anikót újabb feladattal bíztam meg, mert megbízom benne és igényes munkájában!

  Mihálykövi Péter

   

  Épp a házam berendezésekor végeztem el Anikó Feng shui tanfolyamát, amiért nagyon hálás vagyok. A tanfolyamon tanultak és Anikó segítőkész útmutatása által most egy szép és harmonikus otthonban élhetek. A tanfolyamon széles körű ismereteket sajátíthattam el térrendezésről, stílusról, színekről. Az élet sok területén alkalmazhatom a tudást, amit Anikó által szereztem. Köszönöm szépen!

  Vámosi Eszter

   

  Kedves Anikó!
  Nagyon szépen köszönöm a tervezést és látványterveket, sokkal egyszerűbbé tetted a felújítási munkálatokat a fürdőszobámban.
  Tetszett, hogy már az első találkozás és beszélgetés során ráéreztél, mi tetszik nekem, milyen környezetet szeretnék, mi illik hozzám - ezek mind visszaköszöntek a munkádban :)
  Értékeltem a gyorsaságodat és a megbízhatóságodat, nyugodt szívvel tudtalak/tudlak ajánlani másoknak is.
  Sok további megbízást és elégedett ügyfelet kívánok!

  Üdvözlettel

  Papp Nelli

   

  Anikót, az oktatómat, a Belsőtér -rendező, feng shui tanácsadó levelező képzésén ismertem meg.
  Mielőtt jelentkeztem a tanfolyamára, már volt egy kis fogalmam a feng shuiról amit önszorgalomból sajátítottam el, az OKJ-s Lakberendező képzés mellett.
  Legalábbis ezt hittem, ameddig el nem jutottam az első leckékig!
  Ilyen bőséges, szerteágazó tananyagra bevallom őszintén nem számítottam, a kezdeti információcserénél még érdeklődtem is hogy lehetséges-e a heti 2 tananyag az egy helyett... Jól tettem hogy maradtam a heti egynél, pedig sok szabadidőm volt a tanulás alatt!
  A képzett lakberendezőknek is szívből ajánlom ezt a képzést, nagyon sok plusz információhoz jutottam még a feng shuin kívül is!
  Anikó türelmét, gyors, kimerítő válaszait a kérdéseimre, segítőkészségét na és persze szakmai tudását szintén kiemelném, nagyon ritka a mai világban szerintem az ilyen tulajdonságokkal rendelkező ember!
  Pedig én aztán biztos hogy próbára tettem a több oldalas kérdéseimmel, téma boncolgatásaimmal amit hozzá fűztem a beadandó leckéimhez! Ezúton is elnézését kérem!
  Egy rossz szava, kioktató megjegyzése, semmi nem volt!
  Mindig pontosan megkaptam a válaszaimat és biztatott is, nyugodtan kérdezzek bátran!
  Nagyon sok érdekes témát, információt és gyakorlást kínál a tanfolyama, amit a segítségével bárki elsajátíthat 100%-osan otthon is!
  Kicsit hosszúra sikeredett, de még így is biztosan kimaradt rengeteg minden...
  Ezúton is további sok sikert és sok tanulót kívánok Neked Anikó!
  Örülök hogy Nálad végeztem el a tanfolyamot!

  Takács Emese

   

  Szia Anikó!
  WOW, ezt nem gondoltam volna, hogy azonnal csinálsz egy látványtervet a házra! De nagyon köszönjük! Rögtön felnyitottad a szemem vele, hogy milyen más is lehet, mint ami most van...Olyan jo, hogy Neked így rááll a szemed az ötletekre!!!
  Nagyon tetszik, és ha ez lesz a mi házunk, szerintem fog is hasonlítani ehhez a végső kialakítás.

  E.Snijder

   

  Úgy gondolom és úgy tapasztaltam, nagyon jól felkészült, kreatív lakberendező vagy, csak ránézel az aktuális feladatra és szinte azonnal van 1-2 ötleted. Nagyon jól kombinálod a színeket /legalább is az én ízlésem szerint/.
  Még egy fontos dolog, a megbeszélt időt mindig betartod.

  Katona István

   

  Nagy Lajos vagyok ingatlanforgalmazással foglalkozom. Munkámból kifolyólag sok lakás felújítást végzek. 2015-ben először vettem igénybe lakberendező és belsőépítész segítségét. Nem csalódtam, korrekt áron hozzá értő segítséget kaptam.
  Ami a legfontosabb, hogy előre láttam a terveken a méretpontos végeredményt. Demeter Anikó végig segítőkész és együttműködő volt, sok jó ötlettel segítette a felújítást.
  Ajánlom mindenkinek.

  Nagy Lajos Széchenyi Ingatlanház ügyvezető

   

  Anikó tanácsai és tervei segítségével csodálatos otthonná alakítottuk a házunkat. Igazi oázis lett,ahol lazítunk, feltöltődünk és újult erővel vágunk bele a következő napba. A feng shui elemeit Anikó ügyesen illesztette a mi modern ízlésünkhöz, nem kínai kütyüket, díszeket, hanem stílusos, igényes és praktikus dolgokat javasolt. Anikó tanácsai az élet más területein is gyakran eszembe jutnak. Például kisfiamnak így választottam óvodát.
  Anikó, köszönjük az útmutatást!

  Dr. Gál Tünde

   

  Én laikusként jó szakembernek tartalak és az a fajta türelem, ami benned van egészen elképesztő.

  Üdv:András

   

  Szia Anikó!  

  Elolvastam a véleményed, többször is, és szerintem még fogom is egy párszor :).  De nagyon átfogó és átgondolt, még 1X köszönöm!:)

  Üdv. Zsolesz

   

  Kedves Anikó

  Szeretném megköszönni mindazt az útmutatást, tanácsot amit eddig adtál. Válaszaidnak köszönhetően, pár ezer forintos ráfordítással és a már meglévő lakberendezési tárgyaim, bútoraim átrendezésével sikerült kialakítanom egy barátságos légkörű szobát, életteret.
  Anikó, csak szavakkal tudom neked megköszöni, nagyon hálás vagyok! Nagyon, nagyon!

  Üdvözlettel,

  Fehér Gábor

   

  Már több éve ismerem Anikót és az évek során számtalanszor bizonyította felkészültségét, igényességét, kreativitását és odaadó lelkiismeretes hozzáállását. Legelőször alvásprobléma miatt kerestem meg, hogy mérje ki a fekhelyeket a lakásban.
  Nyilván sok oka lehet egy ilyen problémának, de nekem teljesen bejött és szépen rendeződött is. Azóta már tudom, hogy ez mennyire fontos és mennyire hatékony . Aztán jöttek a hasznos feng shui tanácsok... Nemrég elköltöztünk és mivel nagyszabású lakásfelújításra volt szükség, kértem Anikó segítségét. A-tól Z-ig mindenben segített: a tervezésnél, költségszámításnál, anyagok, lakberendezési tárgyak beszerzésénél stb, még a a szakik munkáján is folyamatosan rajta tartotta a szemét.

  Nagyon hálás vagyok neki. Igazi profi. Szívből ajánlom mindenkinek!

  Dr. Bozsó Zoltán

   

  Szeretném elmondani, hogy ilyen összeszedett, érthető, gyakorlatias képzésen még nem vettem részt, pedig volt egy pár.
  Látszik hogy szíved-lelked benne van, és szeretsz ezzel foglalkozni, és ez engem is lelkesít.

  Üdv.:Trungel Anna

   

  A következőket tudom elmondani rólad. Személyedben egy nagyon barátságos, segítőkész embert ismertem meg.
  Radiesztézia területen kértem a segítséged. A szakszerű bemérést követően elég nehéz helyzettel szembesültünk, de te sikeresen megtaláltad a legjobb megoldást, aminek előnyeit, - főleg az egészségünk szempontjából -  a mai napig  élvezzük. Köszönjük.

  Mné Tímea

   

  Köszi, köszi mindent !Az a tudás amivel leszülettél nagy ajándék,a segítő készséged a jóindulatod a látás módod..... , sok sikert kívánok hozzá !

  K.Andrea

   

  Anikó radiesztéziás bemérést végzett házunkban. Nagyon lelkiismeretesen és körültekintően végezte el a bemérést, látszott rajta, hogy nagyon szereti a munkáját és nagyon hisz abban, amit csinál /ez a legfontosabb, mert csak akkor csinálhatunk bármit jól, ha szívvel-lélekkel tesszük azt/ Munka közben végig barátságos és türelmes volt, még ha butaságokat is kérdeztem a földsugárzásokkal kapcsolatban. Mindenkinek csak ajánlani tudom. HÍVJÁK BIZALOMMAL ANIKÓT!

  Farkas Tamás

   

  Szia Anikó! Hogy mi a véleményem Rólad? Rövid ismeretségünk után csak jót tudok mondani:-) Életem során az egyik legsegítőkészebb és legkedvesebb embernek ismertelek meg, akihez bármikor fordulhattam (s szerintem fordulhatok ezután is) bármilyen kérdéssel, kéréssel. Első találkozásunk alkalmával olyan dolgokkal szembesítettél, amelyek - bár valóban jelen voltak életemben - soha nem tudatosultak bennem. Meglepően gyorsan "megismertél" csak a házamban tapasztaltak, látottak alapján. A házam feng shuizása során tanácsokkal láttál el, és minden segítséget megkaptam Tőled ahhoz, hogy e módszer segítségével rendbe tegyem életemet. Ez még mindig folyamatban van, igyekszem minden tanácsodat megfogadni, és szépen, apránként beszerezni mindent, amit ajánlottál; illetve - mivel bízom a tanácsaidban és Benned - mindent igyekszem megvalósítani a javaslataidból. Köszönettel tartozom Neked, és biztos vagyok benne, hogy még fogom kikérni a véleményedet, a tanácsodat. Köszönöm!

  Jakab Judit, Nádudvar

   

  „Azért választottam ezt az iskolát a Feng Shui elsajátítására, mert számomra fontos volt, hogy kisgyermekem mellett ne kelljen állandóan ingáznom. Anikó személyében aztán egy igazán jó tanárt ismertem meg. Ha valami nem világos az adott anyagban, bátran kérdezhetek, 100-szorra is türelmesen válaszol. Bátorító szavai mindig átsegítenek a nehézségeken. Arra ösztönöz, hogy bízzam magamban. A Feng Shui nemcsak a szobák színeit változtatta meg, hanem az egész szemléletmódomat. Köszönöm!”

  Vasadi Mónika, Gesztely

   

  Szerettem ahogy tanítottál, mindig nagy örömmel mentem hétvégenként suliba.Óriási tudással, szakértelemmel és precizitással rendelkezel, próbáltam én is hasonlóképp elsajátítani a dolgokat! Mindenkinek csak ajánlani tudom a feng shuit, és azt hogyha valami nem stimmel az életében, akkor vegye igénybe a feng shui iskolában végzett szakemberek segítségét! I love feng shui :)

  Főzy-Németh Dorottya lakberendező (30-9830622)

   

  Demeter Anikóval akkor kerültem kapcsolatba,amikor jelentkeztem FENGSHUI tanfolyamára.A képzés alatt,s azóta is,számomra lenyűgöző tudásnak és tapasztalatnak adta tanúbizonyságát!Legyen szó fengshuiról,radiesztéziáról,számisztikáról,személyiségelemzésről,színterápiáról ,fengshui horoszkópról...Maximálisan bizonyította számomra,hogy olyan szakember,aki TUDJA,CSINÁLJA és ezek után rendkívüli tudását átadva TANÍTJA ezeket a témaköröket.Csak remélni tudom,hogy egyszer magam is képes leszek olyan gyorsasággal,magabiztosan és könnyedén dolgozni ezeken a területeken,ahogyan Ő teszi.

  Kerecseny Zita Nyíregyháza

   

  Szia Anikó!

  Íme néhány őszinte gondolat:
  Nemrég kezdtem érdeklődni a feng shui iránt, olvastam is néhány írást a neten. De igazán a Te könyveid voltak azok, amelyek megértették velem, hogy hogyan tudjuk befolyásolni életünket a feng shui segítségével. S nem csak saját, hanem családunk életét is. Személyedben egy nagyon impulzív, szakértő, kedves embert ismertem meg. Első találkozásunkkor is ez igazolódott be. Lelkiismeretes munkáddal, ami igazán teljes körű, biztos (lakberendezés, színterápia) nagyon sok ember, család életét változtattad meg. A tudatos, pozitív hozzáállásunk még intenzívebbé teszi a változásokat.
  További sok sikert kívánok!!!

  N. Ági

   

  Helló mindenkinek!

  Éva vagyok Nagyváradról.
  Elvégeztem a felsőfokú Feng Shui tanfolyamot a Turmalinban a sok éves tapasztalattal rendelkező Demeter Anikó szakirányítása alatt. Ezúton is köszönöm neki azt a türelmet és azt a sok - sok tudást, amit megtanultam az előadásai alatt.Segítő tanácsért folyamodtam hozzá. Amikor láttam milyen érdekes és okos megoldásokat adott az otthoni és munkahelyi problémákra, elhatároztam, hogy én is megtanulom a Feng Shui alkalmazását. Az egy éves időszak alatt sokat kellett tanulni. Megtörtént néha, amikor nehéz volt egy - egy előadás, de Anikó sok magyarázattal és példákkal adta át a lényegét ennek a tudománynak. Mikor szigorral, mikor elviccelve nagyon feladta a leckét, elvárta tőlünk a komolyságot, mert az energia áramlását, ami az alapja a Feng Shuinak, csak tanulással lehetett elsajátítatni. Az Anikó tudását látva, nagyon bíztam magamban, hogy nekem is sikerülni fog megérteni ezt a folyamatot, ezért minden előadását nagy figyelemmel kísértem; megérte, mert ez év márciusában levizsgáztam, megkaptam a szakértői oklevelet, amit tőle vehettem át.
  Azóta sem szakadt meg köztünk a kapcsolat. Mai napig is kikérem a véleményét, ha nehéz esettel állok szemben és még mindig van tanulni valóm tőle. Sok tanácsot adtam már a Feng Shuival kapcsolatban másoknak és boldog vagyok,  amikor Anikó azt mondja „jó a meglátásod, ügyes megoldás”. Már volt egy - két tapasztalatom, hogy milyen változások történek körülöttünk és az életünkben, ha helyesen alkalmazzuk a Feng Shui törvényeit, főleg ha tudatosodik bennünk,  hogy hogyan éljük meg az életfeladatainkat, akkor enyhíteni vagy kivédeni lehet problémáinkat. Aki hallott erről a tudományról és bővebben érdeklődik iránta, csak azt tudom tanácsolni, merjen belevágni, mert érdekes útban lesz része.

  Sok Sikert Kívánok!

  Molnár Éva Ana

  Nagyvárad

   

Demeter Anikó Térspecialista Radiesztéta - Fortuna Dekor

Kapcsolat Menü
Telefon: +36-20/3189-071
E-mail cím:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
All contents - Összes tartalom Copyright © 2007 - 2023 | All Rights Reserved - Minden Jog Fenntartva! Demeter Anikó

Demeter Anikó Térspecialista Radiesztéta - Fortuna Dekor - honlapja is használ sütiket (cookie) a weboldalain a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében.
Weboldalaink böngészésével elfogadja és hozzájárul a sütik (cookie) használatához és azok tárolásához.